Uitgeverij Lillalith

Uitgeverij Lillalith * Weteringschans 11E, 1017 RV Amsterdam * KvK 34173920 *

 

Persephone, Vulcanus, de zwarte Zon

door Bastiaan van Wingerden

Prijs € 20,- excl. porto kosten

Dit boek is niet meer in de handel en alleen bij mij te bestellen op IBAN: NL82 TRIO 0254848311 tnv SCW van Wingerden. Stuur me een email dat je het boek wilt hebben en ik stuur het naar je op. lillalith@lillalith.com

Dit boek is een vervolg op mijn eerste drie boeken over het systeem van Carteret. Het bevat de betekenis van Persephonee, Vulcanus en de zwarte Zon in de huizen plus de conjuncties op de zwarte Zon.

Persephonee en Vulcaus zijn twee kosmische planeten die, hoewel nog niet ontdekt, toch hun astrale invloed hebben op aarde. Carteret heeft hiervan de ephemeriden nagelaten op basis van kosmische schouwing (channeling). Die ephemeriden staan in dit boek. De zwarte Zon is een abstract punt in de kosmos.

Ik heb gedurende de twintig jaar dat ik het systeem van Carteret duid de werking van Persephonee, Vulcanus en de zwarte Zon zorgvuldig onderzocht. Voor de publicatie als e boek bestond het al als syllabus die ik gebruikte in mijn workshops. In de interactie met de cursisten groeide het inzicht in de werking van Persephonee, Vulcanus en de zwarte Zon en zo groeide dit boek. In 2014 was het rijp voor publicatie.