Uitgeverij Lillalith

In de cirkelgang van het reïncarnatieproces word je aan het begin van ieder leven een levensbestemming, een taak of een leeropdracht meegegeven. Daarnaast ligt er bij je geboorte een script, een levensplan, voor je klaar onderverdeeld in een aantal zeven jaren cycli. Het schema van je leven zoals beschreven in de Maansknopen staat van tevoren al vast. Hoe je het invult niet, want dat bepaal je zelf. De noordelijke Maansknoop is je levensbestemming en het antwoord op het waarom van je leven.

Dit boek geeft een heldere astrologische uitleg over het spirituele duidingsysteem van Carteret, het samenspel van de Maansknopen, Pluto en de zwarte Maan. Naast de diepere achtergronden wordt op een praktische manier de werking van de Maansknopen in de huizen besproken, zodat iedereen kan lezen welke richting het op zal gaan in je leven en in welke fase je zit.

Middels de regressieverhalen van zijn cliënten maakt Bastiaan van Wingerden duidelijk hoe de Maansknopen een echo uit vorige levens zijn en een doel in dit leven. Speciale aandacht wordt gegeven aan Mercurius retrograde en het geheim van de reïncarnatie-weigering. Als je dit boek begint te lezen kan je niet meer stoppen, een eye-opener vol tranen van ontroering. Ook zonder noemenswaardige astrologiekennis is dit boek heel toegankelijk.

 

 

 

De Noordelijke Maansknoop

De boodschap van gene zijde

door Bastiaan van Wingerden

516 bladzijden. Prijs € 35,00

ISBN 978-90807155-23

Je kan dit boek ook bij mij bestellen door € 35,- over te maken op op IBAN: NL82 TRIO 0254848311 tnv SCW van Wingerden. Het is goed daar even over te e-mailen lillalith@lillalith.com.