Uitgeverij Lillalith

Uitgeverij Lillalith * Weteringschans 11E, 1017 RV Amsterdam * KvK 34173920 *

 

Het Kraken van Pluto

door Bastiaan van Wingerden

444 bladzijden. Prijs € 34,50

ISBN 978-90807155-30

Je kan dit boek ook bij mij bestellen door € 34,50 over te maken op IBAN: NL82 TRIO 0254848311 tnv SCW van Wingerden. Het is goed daar even over te e-mailen lillalith@lillalith.com.

Pluto lijkt een kleine planeet maar hij heeft een grote invloed op je leven. Pluto is een angstwekkende dualistische kracht ‘too big to handle'. Het vergt een bepaalde kunst om met de Plutonische krachten om te gaan. Dat is het kraken van Pluto.

Het kraken van Pluto is een zielstransformatie waarmee je je bevrijdt van je angsten waardoor je op een rustige en verlichte manier je levensvragen oplost.

Pluto werkt uit als een onbegrijpelijke irrationele kramp. Pluto is een angst en tegelijkertijd een drang om iets te doen of te laten. Die angst beneemt je je logisch denkvermogen waardoor er precies dat gebeurt waar je zo bang voor bent. Voor de angsten van Pluto bestaat geen logische verklaring. In het begin van je leven kan je deze krachten niet aan. Je onderdrukt ze of je explodeert.

De verklaring van Pluto ligt in vorige levens. In een of meer recente vorige levens is er iets gebeurd aangaande misbruik van macht en geweld waar je zo boos over bent dat het is blijven hangen in je onderbewuste. Je bent bang dat het weer verkeerd gaat. De frustratie van Pluto zit in je zelf. Het is alsof je in een vorig leven een auto-ongeluk gehad hebt en in dit leven word je door de gidsen weer achter het stuur gezet. Dus daarom dat je met Pluto je eigen hel opzoekt om je eruit te bevrijden. Hoe dit in zijn werk gaat en hoe Pluto gekraakt wordt in ieder huis en aspect en wat voor een soort vorige levens daarbij horen, vind je in dit boek.

Zodra je jezelf zo goed kent dat je naar jezelf kan kijken, ben je er klaar voor om Pluto te kraken. Na het kraken van Pluto ben je je eigen autoriteit geworden. Je kan de krachten in jezelf wel aan. Daarna verloopt alles in je leven en stuk soepeler. Ik wens jullie veel succes met het onophoudelijke kraken van Pluto.